Natuurcamping


DoorzNatuurcamping plek

De natuurcamping maakt deel uit van het landgoed. Hier is het goed vertoeven als u niet bang bent om terug naar de natuur te gaan. Zelf uw plekje uitzoeken, geen elektriciteit en genieten van de avonturen die het bos te bieden heeft! Natuurcamping Quadenoord is lid van Stichting Natuurkampeerterreinen. Om bij ons te kamperen, moet u daarom in het bezit zijn zijn van een Natuurkampeerkaart. Deze kaart is ook op het terrein verkrijgbaar!

Wij zijn geopend van 29 maart 2018 t/m 28 oktober 2018

Seizoen 2019 geopend van 30 maart 2019 t/m 30 oktober 2019

Seizoensplaatsen en toeristische plaatsen

Zoek een schaduwrijk plekje in het hart van het bos of juist aan de rand van het bos met uitzicht over de akkers.. De keuze is reuze als het aankomt op een toeristische kampeerplaats met 60, ruim uit elkaar gelegen plekken in een lommerrijk bos. Bekijk hier de prijzen Lees voor de zekerheid onze "Kampeervoorschriften 2018 (download hier)
Zoek een schaduwrijk plekje in het hart van het bos of juist aan de rand van het bos met uitzicht over de akkers.. De keuze is reuze als het aankomt op een toeristische kampeerplaats. Naast de 60, ruim uit elkaar gelegen, toeristische plaatsen zijn er ook een aantal seizoensplaatsen beschikbaar. Deze plaatsen variëren in grootte van 500 m² tot 900 m². De plaatsen liggen ruim van elkaar gescheiden voor maximale privacy. De prijzen voor een seizoensplaats variëren van € 950,00 tot € 1450,00 (dit is inclusief milieu- en toeristenbelasting en inclusief BTW). Neem voor meer informatie contact op met de heer Egbert Koker (+31(0)610684849) Lees, voor de zekerheid, onze "Kampeervoorschriften seizoensplaatsen 2018"(download hier)

Faciliteiten natuurcamping

  • Er is geen elektriciteit aanwezig;
  • het terrein is toegankelijk voor o.a. auto’s, vouwwagens, caravans en campers;
  • er zijn douches/warm water;
  • er zijn voorzieningen voor een verblijf met paard;
  • er zijn speelvoorzieningen;
  • huisdieren zijn toegestaan;
  • er is een afstortplaats voor chemisch toilet;
  • reserveren is mogelijk!

Op 3 kilometer afstand is de dichtstbijzijnde winkel en op 1500 meter afstand is openbaar vervoer aanwezig.

Reserveren alleen noodzakelijk in het pinksterweekend en voor groepen groter als 10 personen.

Reserveer hier!