Natuurcamping


DoorzNatuurcamping plek

De natuurcamping maakt deel uit van het landgoed. Hier is het goed vertoeven als u niet bang bent om terug naar de natuur te gaan. Zelf uw plekje uitzoeken, geen elektriciteit en genieten van de avonturen die het bos te bieden heeft! Natuurcamping Quadenoord is lid van Stichting Natuurkampeerterreinen. Om bij ons te kamperen, moet u daarom in het bezit zijn zijn van een Natuurkampeerkaart. Deze kaart is ook op het terrein verkrijgbaar!

Seizoen 2020 geopend van 3 april 2020 t/m 1 november 2020

Seizoensplaatsen en toeristische plaatsen

Zoek een schaduwrijk plekje in het hart van het bos of juist aan de rand van het bos met uitzicht over de akkers.. De keuze is reuze als het aankomt op een toeristische kampeerplaats met 60, ruim uit elkaar gelegen plekken in een lommerrijk bos. Bekijk hier de prijzen Lees voor de zekerheid onze "Kampeervoorschriften 2019 (download hier)
Zoek een schaduwrijk plekje in het hart van het bos of juist aan de rand van het bos met uitzicht over de akkers.. De keuze is reuze als het aankomt op een toeristische kampeerplaats. Naast de 60, ruim uit elkaar gelegen, toeristische plaatsen zijn er ook een aantal seizoensplaatsen beschikbaar. Deze plaatsen variëren in grootte van 500 m² tot 900 m². De plaatsen liggen ruim van elkaar gescheiden voor maximale privacy.

Door de verhoging van het Btw-tarief, inflatie en de toeristenbelasting zijn wij helaas genoodzaakt onze prijzen aan te passen. (afgerond op 0.5 decimaal). Hierdoor zal uw seizoensprijs afwijken van vorige jaren en de eventueel gewenste (nieuwe!) winterstalling 2019/2020 , €24,00 per m2 bedragen.

Graag verwijs ik naar onze site (www.quadenoord.nl) voor de kampeervoorschriften, de stallingvoorwaarden als ook een nieuw stalling contract per 2019/20. Het kampeerseizoen loopt dit jaar van 29 maart tot en met 3 november en de periode voor winterstalling van 1 november tot 1 april. De kleine groene schuur krijgt een andere bestemming waardoor de daarin gestalde voertuigen/objecten vóór 1 mei opgehaald dienen te worden. Niet verwijderde goederen worden door de beheerder afgevoerd en vernietigd.

Neem voor meer informatie contact op met de heer Egbert Koker (+31(0)610684849)

Lees, voor de zekerheid, onze "Kampeervoorschriften seizoensplaatsen 2019" (download hier)

Faciliteiten natuurcamping

  • Er is geen elektriciteit aanwezig;
  • het terrein is toegankelijk voor o.a. auto’s, vouwwagens, caravans en campers;
  • er zijn douches/warm water;
  • er zijn voorzieningen voor een verblijf met paard;
  • er zijn speelvoorzieningen;
  • huisdieren zijn toegestaan;
  • er is een afstortplaats voor chemisch toilet;
  • reserveren is mogelijk, maar niet noodzakelijk!

Op 3 kilometer afstand is de dichtstbijzijnde winkel en op 1500 meter afstand is openbaar vervoer aanwezig.

Reserveren is mogelijk maar alleen noodzakelijk voor:

  1. groepen,
  2. wanneer u in het Hemelvaarts- of Pinksterweekend wil komen.

Reserveer, indien in beide, bovengenoemde, gevallen hier!

Kom, in de rest van het seizoen, dus gerust zonder reserveren.