Winterstalling caravan


Beste kampeerders,

Over enkele maanden hopen we u weer te mogen ontvangen op ons prachtige “Landgoed Quadenoord”

Zoals u misschien op onze site, www.quadenoord.nl , heeft gelezen, wordt er hard gewerkt aan een herstelplan om de ruïne van de historische watermolen op Landgoed Quadenoord te restaureren. Tevens worden er dit jaar weer workshops beeldhouwen gegeven, kan men paarden stallen en is er naast de beeldentuin een trainings- en fysiotherapiepraktijk gevestigd als ook de mogelijkheid voor een kopje koffie, soep of een ijsje.

Door de verhoging van het Btw-tarief, inflatie en de toeristenbelasting zijn wij helaas genoodzaakt onze prijzen aan te passen. (afgerond op 0.5 decimaal). Hierdoor zal uw seizoensprijs afwijken van vorige jaren en de eventueel gewenste (nieuwe!) winterstalling 2020/2021 , €24,00 per m2 bedragen.

Graag verwijs ik naar onze site (www.quadenoord.nl) voor de kampeervoorschriften, de stallingvoorwaarden als ook een nieuw stalling contract per 2020/21. Het kampeerseizoen loopt dit jaar van 20 maart tot en met 1 november en de periode voor winterstalling van 1 november tot 1 april.

Voor meer informatie mail naar: info@quadenoord.nl

Downloads:

stallingsvoorwaarden 2020

stallingscontract 2020

seizoensovereenkomst 2020