Winterstalling caravan


Beste kampeerders,

Over enkele maanden hopen we u weer te mogen ontvangen op ons prachtige “Landgoed Quadenoord”

Zoals u misschien op onze site, www.quadenoord.nl , heeft gelezen, wordt er hard gewerkt aan een herstelplan om de ruïne van de historische watermolen op Landgoed Quadenoord te restaureren. Tevens worden er dit jaar weer workshops beeldhouwen gegeven, kan men paarden stallen en is er naast de beeldentuin een trainings- en fysiotherapiepraktijk gevestigd als ook de mogelijkheid voor een kopje koffie, soep of een ijsje.

Door de verhoging van het Btw-tarief, inflatie en de toeristenbelasting zijn wij helaas genoodzaakt onze prijzen aan te passen. (afgerond op 0.5 decimaal). Hierdoor zal uw seizoensprijs afwijken van vorige jaren en de eventueel gewenste (nieuwe!) winterstalling 2019/2020 , €24,00 per m2 bedragen.

Graag verwijs ik naar onze site (www.quadenoord.nl) voor de kampeervoorschriften, de stallingvoorwaarden als ook een nieuw stalling contract per 2019/20. Het kampeerseizoen loopt dit jaar van 29 maart tot en met 3 november en de periode voor winterstalling van 1 november tot 1 april.

De kleine groene schuur krijgt een andere bestemming waardoor de daarin gestalde voertuigen/objecten vóór 1 mei opgehaald dienen te worden. Niet verwijderde goederen worden door de beheerder afgevoerd en vernietigd.

Voor meer informatie mail naar: info@quadenoord.nl

Downloads:

stallingsvoorwaarden 2019

stallingscontract 2019

seizoensovereenkomst 2019